All-in website pakket 'Compleet'

Zo te zien heb je interesse in ons all-in complete website pakket, goede keus! Stuur ons een  e-mail met jouw wensen. We bieden graag helderheid in een vrijblijvend gesprek. Onder het formulier staat een complete uitleg over alle onderdelen binnen dit pakket.

Uitleg van de onderdelen in dit pakket

Klik op de + iconen voor meer informatie over de onderdelen in dit pakket. De koffie staat altijd klaar en we zijn altijd in voor een advies gesprek, geheel vrijblijvend natuurlijk! Het grote voordeel is dat we kunnen zien wat het beste aansluit bij jouw onderneming. Deze pakketten zijn slechts een uitgangspunt om een helder beeld te krijgen van wat wij zoal te bieden hebben. 

Content invulling (teksten en afbeeldingen)

Na de offerte aanvraag nemen we contact met je op. In dit gesprek willen we de volgende duidelijk krijgen: het doel, branche, of je zelf ideeën hebt of hulp nodig hebt bij het creëren ervan.

We tekenen een wireframe waarin de teksten en afbeeldingen van jouw website moeten komen te staan. Aan de hand van jouw ingeving, het doel en onze kennis creëren we converterende teksten en afbeeldingen met de juiste tone of voice. Na het invullen zorgen we voor: afstemming, pitch, logische zin’s opbouw, grammaticale controle en natuurlijk de interpretatie (hoe jouw klanten het lezen en het effect van de inhoud).

Na dit proces gaan we jouw website verder afbouwen. We vullen de teksten en afbeeldingen in en gaan samen met jou de nacontrole doen.

We gaan net zo lang met dit proces door tot we helemaal tevreden zijn.

Zoekmachine geoptimaliseerde teksten

Om jouw online doelstellingen te behalen faciliteren we met hulp en advies bij het bedenken en schrijven van doeltreffende zoekmachine geoptimaliseerde teksten. Daarnaast zorgen we ervoor dat afbeeldingen goed benoemd worden en geven speciale ‘alt’ informatie mee zodat zoekmachine’s jouw website ook goed interpreteren. Naast het optimaliseren zorgen we voor een uitgewerkte sitemap met inpassing van ‘Google Search Console’ zodat jouw pagina’s in juiste volgorde worden weergegeven in de zoekresultaten.

Webhosting en domeinregistratie

Wij zorgen ervoor dat jouw domeinnaam wordt geregistreerd op een snelle nameserver. Deze server stuurt jouw domeinnaam door naar onze webserver waar mogelijk ook jouw toekomstige website op gaat draaien. We zorgen voor de juiste instellingen, aanpassingen en optimalisaties voor betere prestaties en beveiliging zoals: SSL, e-mail en beveiligingsinstellingen. In het basis pakket krijg je 2000GB aan webruimte en 2 e-mail adressen naar wens.

1 tot 5 pagina's met inhoud naar wens

1 tot 5 pagina’s met inhoud naar wens. Dit betekent dat wij zorg dragen voor de totale website invulling zoals titels, koppen, teksten, afbeeldingen, CTA’s (call to action’s) en meer. Je hoeft zelf niets te doen. Na oplevering kun je zelf teksten aanpassen en toevoegen wanneer en waar jij maar wilt.

Introductie in het beheersysteem (2 uur)

Na oplevering komen we bij jou langs om je een uitgebreide introductie te geven in het WordPress beheersysteem (CMS). Hierin wordt geleerd hoe jij de website geheel naar eigen wens kunt aanpassen. De volgende onderdelen worden besproken: Tekstaanpassing (koppen H1, H2, H3 etc, tekstopmaak, uitlijning, kleuren en meer), nieuwe pagina’s aanmaken, wijzigen en of verwijderen, modules toevoegen of verwijderen, introductie van de teksteditor (tekst opmaak), het aanmaken van nieuwe knoppen en CTA’s (call to action’s). Het aanpassen van alternatieve data (meta descriptions, alt-teksten en omschrijvingen) het aanpassen van het thema, het toevoegen van media (afbeeldingen, video’s), het aanmaken van nieuwe gebruikers, het geven van rechten aan deze gebruikers, het maken van back-ups en nog veel meer.

Controle, overleg en advies over de inhoud van de website
Na dat de website is ingevuld geven wij een uitgebreide controle over de inhoud binnen de website, zoals teksten, afbeeldingen en plaatsing van de modules. Het kan zijn dat na eigen aanpassing er fouten in zijn gekomen. Wij houden een oogje in het zeil zodat jij altijd verzekerd bent van een goed draaiende website met foutloze inhoud, dit voorkomt bouncing van je bezoekers en resulteert in een betere conversie.
Website beveiliging 'SSL' en 'HTTPS' (groen slotje)

Het is van groot belang om website bezoekers een veilige verbinding te geven naar de website. Dit voorkomt data onderschepping door bv. hackers of scammers. Een goed gekeurd ‘SSL’ certificaat geeft aan dat jouw website betrouwbare inhoud aanbied en is een ‘must have’ voor zoekmachine’s zoals Google. Het geeft de website een hogere ranking, betere vindbaarheid en een veel lagere bounce rate. 

Na de bouw van je website vragen wij kosteloos een uniek certificaat aan en implementeren deze in de website. Daarnaast zorgen wij voor een versleutelde ‘https’ verbinding zodat bezoekers veilig kunnen surfen. 

Dit is een service die hoort bij ons hosting pakket en doen wij gratis. Bij   eigen hosting moet dit aangevraagd worden, hiervoor zijn wij verders niet verantwoordelijk.

'Social Media' integratie

Door onze ‘social module’  kun je social media laten verbinden met jouw website. Zo kun je willekeurig op de pagina knoppen maken die linken naar jouw facebook, twitter, pinterest, linked in, google+ of instagram pagina.  

Favicon met bedrijfslogo

Een eigen digitale vingerprint zo moet je het zien, een favicon met jouw bedrijfslogo. Dit is het icoontje wat je ziet aan elk tabblad van een webpagina. Zo kunnen bezoekers makkelijk herkennen welke pagina van jou is. Na de oplevering configureren wij dit icoon samen met nog een aantal ander functies samen. Dit zijn de ‘puntjes op de i’  die nog weleens over het hoof worden gezien binnen het bouwproces

24/7 online garantie

Door onze onze ‘online waakhond’ kunnen we zien of jouw website online of offline is, dit is een specifieke dienst die alleen geldt bij dit pakket. Mocht jouw website uit de lucht gaan dan krijgen wij van ‘online waakhond’ een bericht. Wij zorgen er meteen voor dat jouw website zo snel mogelijk weer online komt. Dit garandeert dat jouw website 24/7 online staat.

E-mail adressen met @domeinnaam.nl

Binnen het complete website pakket regelen wij ook de hosting en registratie van het domein. Naast webruimte krijg je meerdere e-mail adressen ter beschikking die eindigen met jouw domeinnaam (bijvoorbeeld; info@jouwdomeinnaam.nl). Deze e-mail adressen kun je configureren voor zowel PC, tablet als telefoon. Mocht je ergens zijn waar je geen beschikking hebt over je toestel, dan is er de mogelijkheid gebruik te maken van onze webmail functie. Dit is een online email omgeving die via internet te bereiken is. Zo is het mogelijk overal in te loggen en kun je altijd bij jouw bestanden en e-mail komen. Ook krijg je persoonlijk toegang tot een uitgebreide ‘Cloud omgeving’ door middel van ‘FTP’ zodat je overal toegang hebt tot jouw bestanden.

Google aanmelding met basis SEO

Tijdens het bouwproces van je website zorgen wij ervoor dat jouw teksten en afbeeldingen goed worden geconfigureerd voor de zoekmachines. Denk hierbij aan relevante informatie bij afbeeldingen (zoals: alt-teksten, titels en descripties. Deze zijn in de meeste websites niet handmatig door de gebruiker te definiëren. Het grote voordeel van onze websites is dat gebruikers zelf veel kunnen wijzigen zonder daarbij het risico te lopen dat ze het systeem in de war kunnen brengen.

Na het instellen en na controle van de teksten en vele andere afstemmingen, zorgen wij ervoor dat jouw website wordt aangemeld bij Google. Je krijgt persoonlijke toegang tot je ‘Google Analytics’ en ‘Google Mijn Bedrijf’ omgeving. Hiermee hebben we de basis gelegd en ervoor gezorgd dat jouw website snel in de zoekresultaten naar voren zal komen.

Krachtige Yoast SEO plugin met breadcrumb functie
Yoast SEO is een krachtige plugin die wij gebruiken voor het zoekmachine optimaliseren van websites. Yoast zorgt voor meer website bekijkers en geeft de mogelijkheid eenvoudig meta tags aan pagina’s te koppelen. Met Yoast kun je de gehele optimalisatie per pagina in stellen, dit doen wij uiteraard allemaal voor jouw.
Website ontwerp aansluitend op huisstijl en bedrijfsimago

We zorgen dat het ontwerp van de website naadloos aansluit bij jouw bedrijfsvoering en branche. Denk hierbij aan het stijlen en ontwerpen van knoppen, kleuren, breakpoints, effecten, ontwerp, flow, afbeelingen, gebruiksvriendelijkheid, iconen, witruimtes, verdelers, schaduwen, animaties, attributen, transities en nog veel meer!

Zeer eenvoudig zelf inhoud bijvoegen en aanpassen

De technieken binnen onze websites biedt onze gebruikers de mogelijkheid zelf hun website geheel naar wens aan te passen. Zo is het mogelijk om zelf teksten, afbeeldingen en foto’s te plaatsen zonder onze hulp. We hebben een unieke WYSIWYG editor ontwikkeld (wat je ziet is wat je krijgt) die de mogelijkheid biedt witruimtes om teksten, afbeeldingen of modules heen te maken. Je kan zelf unieke stijlen ontwerpen voor knoppen en ‘Call to actions’ geheel zelf inrichten. Door het naadloze systeem, word elk onderdeel in je website ook meteen responsive, voor een perfecte weergave op mobiel, tablet en PC! Ons systeem beschikt over vele modules die direct in de website verwerkt kunnen worden. Al deze modules kunnen op eenvoudige wijze worden aangepast, zowel de inhoud, stijl en kleur!

Complete website invulling (teksten, afbeeldingen en modules)
Na de gesprekken waarin we jouw online doelstellingen hebben bepaald realiseren wij de complete website invulling. Al onze afgesproken ideeën werken we uit op het web. We helpen bij het maken van zoekmachine geoptimaliseerde teksten en voorzien jouw website van ‘High Quality’ afbeeldingen en overige content. We stellen het naderhand zo in dat je ook goed word gevonden in de zoekmachines met een hogere conversie als resultaat.
WordPress beheersysteem (CMS)

Wij maken bewust gebruik van het bekende CMS ‘WordPress’. Dit beheersysteem heeft zich de laatste jaren goed doorontwikkeld en er zijn veel handige plugins en modules voor te krijgen. De mogelijkheden zijn eindeloos en door de gebruiksvriendelijkheid makkelijk te leren. Ook worden er geregeld nieuwe update’s voor gemaakt en is het makkelijk te beveiligen.

WYSIWYG editor voor website aanpassing

Alle teksten in de website kunnen worden aangepast met de door ons speciaal ontwikkelde ‘WYSIWYG’ tekst aanpasser (what you see is what you get) zoals het er letterlijk staat, wat je ziet is wat je krijgt. Geen gedoe meer met code (html of css)  Je kan het vergelijken met de interface van ‘Microsoft Word’. Hierin kun je kopteksten, titels en teksten de juiste opmaak geven zoals: H1, H2 of H3, vetgedrukt maken of cursief, links maken, uitlijnen, doorstrepen, lijsten maken, quotes, speciale karakters invoegen, emoticons, teksten laten inspringen, tabellen maken, kleuren geven en nog veel meer. Deze editor genereert de HTML en CSS code automatisch. Zodat je niets meer hoeft te doen. Kortom, de ideale oplossing om zelf je website te voorzien van updates in teksten,  afbeeldingen en videos.

Contactformulier met vele mogelijkheden

Nadat de interesse is gewekt bieden wij bezoekers de mogelijkheid per direct contact op te nemen door middel van een intelligent contactformulier binnen de website. Het formulier biedt vele aanpassingsmogelijkheden zoals: een invoerveld, e-mail veld, keuzemenu, statische tekst, selectie vakjes (vinkjes) en keuzerondjes. Om er zeker van te zijn dat bepaalde data ingevuld wordt kun je een veld verplicht maken. Toegestane symbolen kunnen afzonderlijk van elkaar worden ingesteld om typefouten te voorkomen.

Conditionele logica biedt de mogelijkheid een veld alleen zichtbaar te maken nadat een ander verplicht veld is ingevuld, dit geeft de mogelijkheid om een vraagbaak te maken waarmee jij de lezer of invuller kan trechteren naar een antwoord die aansluit bij hun vraagstelling.

De uiterlijke stijlen van knoppen, titels en velden kunnen eenvoudig aangepast worden binnen de module. Het formulier is voorzien van een CAPTHA beveiliging zodat robots geen berichten kunnen sturen (spam) door het formulier naar het gekoppelde e-mail adres.

Na de verzending genereert het formulier een e-mail bericht met daarin de verzonden gegevens. Je kunt zelf bijstellen welke gegevens wel en niet worden meegezonden door per formulier een ‘Patroon bericht’ in te stellen. Hiermee wordt het voor jezelf ook duidelijk om welke inhoud het gaat.

Afbeelding, tekst en CTA modules met uitleg

Er zijn 3 modules binnen het basis website pakket die willekeuring op een nieuwe pagina kunnen worden ingeladen. Zo kun jezelf nieuwe teksten en afbeeldingen toevoegen of wijzigen. Na de oplevering geven we een uitgebreide uitleg over de modules en mogelijkheden ervan.

Uitstekende weergave op alle schermen

Onze websites hebben een uitstekende weergave op PC, Tablet en Mobiel. De technieken binnen de website zorgen ervoor dat teksten en afbeeldingen automatisch worden geschaald en niet buiten hun kader kunnen treden. Zo blijft de website te allen tijde goed leesbaar en overzichtelijk uitzien.

Unieke panorama slideshow met CTA (call to action)

De aandacht trekken en vasthouden? Met onze unieke slideshow module kun je meteen de aandacht trekken van de bezoekers op je pagina. Deze vullende panorama afbeelding zorgt ervoor dat ze meteen een goed beeld hebben van wat jij te bieden hebt.

De ‘Call To Action’ in de slideshow geeft je de mogelijkheid een bezoeker door sturen naar een gewenste pagina bijv: ‘Offerte Aanvragen’.

De mogelijkheden zijn eindeloos. Zo kun je zelf in een handomdraai teksten en afbeeldingen toevoegen, aanpassen en stylen. Ook kun je zelf nieuwe knoppen maken met beweegbare iconen of een pictogram voor het omlaag scrollen van je website.

In plaats van panorama afbeeldingen kunnen er ook video’s worden toegevoegd dit biedt de mogelijkheid om bezoekers meteen te informeren met een persoonlijke boodschap of een kort fragment van je bedrijf bij het inladen van de website.

Offerte aanvraag knop (CTA)

Nadat je de aandacht hebt getrokken is het handig om bezoekers naar een specifieke pagina te sturen met bijvoorbeeld detail informatie (over bijvoorbeeld een product, service of contactpagina). De knop module in onze pagina kan willekeurig op elke plek worden ingeladen en aangepast naar wens en stijl. Zo kun jezelf de opmaak van de titels bepalen, de kleur van de tekst veranderen, een link verbinden of beweegbare iconen toevoegen. Bij de 2 uur durende introductie van je website geven wij complete uitleg hoe je dit op eenvoudige kan realiseren.

Menu items (afbeelding of icoon met link naar pagina)

Het is handig om je diensten te presenteren met menu items. Dit zijn afbeeldingen met daaronder een titel die bezoekers doorsturen naar een specifieke pagina over dat onderwerp. Onze menu module is compleet naar eigen wens aan te passen. Zo kun jezelf na de oplevering teksten en afbeeldingen wijzigen, de interne link aanpassen of een video toevoegen. Ook kun jezelf de stijl aanpassen met een achtergrond kleur of de randen van een afbeelding rond maken.

Maandelijkse, wekelijkse of dagelijkse back-ups van jouw site
In het hostingpakket kunnen wij instellen dat er automatisch een back-up van jouw website wordt gemaakt . Stel er mocht bij wijziging iets verkeerd zijn gegaan, dan kun je op eenvoudige wijze met een ‘website back-up’ alles terugdraaien. Wij maken standaard elke maand een complete back-up,  dit kan ook naar wekelijks of dagelijks.
Updates, beveiliging en support

Bij hosting pakketten leveren wij continue updates, beveiliging en support. Dit houdt in dat wij maandelijkse, wekelijkse of dagelijkse back-ups maken van jouw website, de updates van het ‘CMS’ en overige software doorvoeren en jouw website voorzien van beveiliging tegen hackers en-/of scammers. Ook zorgen wij voor een snelle hosting, dit zorgt er voor dat jouw website snel en toegankelijk is.

Adresgegevens

Ons volgen?

Wald Media
De Opslach 3 
9284 SJ Augustinusga

    06 37 198 796
  info@waldmedia.nl
   Waldmedia.nl

Volg ons via Facebook, Instagram of een van de andere kanalen.