All-in website pakket 'Basis'

Zo te zien heb je interesse in ons all-in basis website pakket, goede keus! Stuur ons een  e-mail met jouw wensen. We bieden graag helderheid in een vrijblijvend gesprek. Onder het formulier staat een complete uitleg over alle onderdelen binnen dit pakket.

Uitleg van de onderdelen in het basis pakket

Klik op de + iconen voor meer informatie over de onderdelen in dit pakket. De koffie staat altijd klaar en we zijn altijd in voor een advies gesprek, geheel vrijblijvend natuurlijk! Het grote voordeel is dan dat we kunnen zien wat het beste aansluit bij jouw onderneming. Deze pakketten zijn slechts een uitgangspunt om een helder beeld te krijgen van wat wij zoal te bieden hebben. 

Content invulling (teksten en afbeeldingen)

Na de offerte aanvraag nemen we contact met je op. In dit gesprek willen we de volgende duidelijk krijgen: het doel, branche, of je zelf ideeën hebt of hulp nodig hebt bij het creëren ervan.

We tekenen een wireframe waarin de teksten en afbeeldingen van jouw website moeten komen te staan. Aan de hand van jouw ingeving, het doel en onze kennis creëren we converterende teksten en afbeeldingen met de juiste tone of voice. Na het invullen zorgen we voor: afstemming, pitch, logische zin’s opbouw, grammaticale controle en natuurlijk de interpretatie (hoe jouw klanten het lezen en het effect van de inhoud).

Na dit proces gaan we jouw website verder afbouwen. We vullen de teksten en afbeeldingen in en gaan samen met jou de nacontrole doen.

We gaan net zo lang met dit proces door tot we helemaal tevreden zijn.

1 tot 3 pagina's met inhoud naar wens

1 tot 3 pagina’s met inhoud naar wens. Dit betekent dat wij zorg dragen voor de totale website invulling zoals titels, koppen, teksten, afbeeldingen, CTA’s (call to action’s) en meer. Je hoeft zelf niets te doen. Na oplevering kun je zelf teksten aanpassen en toevoegen wanneer en waar jij maar wilt.

Webhosting en domeinregistratie

Wij zorgen ervoor dat jouw domeinnaam wordt geregistreerd op een snelle nameserver. Deze server stuurt jouw domeinnaam door naar onze webserver waar mogelijk ook jouw toekomstige website op gaat draaien. We zorgen voor de juiste instellingen, aanpassingen en optimalisaties voor betere prestaties en beveiliging zoals: SSL, e-mail en beveiligingsinstellingen. In het basis pakket krijg je 2000GB aan webruimte en 2 e-mail adressen naar wens.

Contactformulier met vele mogelijkheden

Nadat de interesse is gewekt bieden wij bezoekers de mogelijkheid per direct contact op te nemen door middel van een intelligent contactformulier binnen de website. Het formulier biedt vele aanpassingsmogelijkheden zoals: een invoerveld, e-mail veld, keuzemenu, statische tekst, selectie vakjes (vinkjes) en keuzerondjes. Om er zeker van te zijn dat bepaalde data ingevuld wordt kun je een veld verplicht maken. Toegestane symbolen kunnen afzonderlijk van elkaar worden ingesteld om typefouten te voorkomen.

Conditionele logica biedt de mogelijkheid een veld alleen zichtbaar te maken nadat een ander verplicht veld is ingevuld, dit geeft de mogelijkheid om een vraagbaak te maken waarmee jij de lezer of invuller kan trechteren naar een antwoord die aansluit bij hun vraagstelling.

De uiterlijke stijlen van knoppen, titels en velden kunnen eenvoudig aangepast worden binnen de module. Het formulier is voorzien van een CAPTHA beveiliging zodat robots geen berichten kunnen sturen (spam) door het formulier naar het gekoppelde e-mail adres.

Na de verzending genereert het formulier een e-mail bericht met daarin de verzonden gegevens. Je kunt zelf bijstellen welke gegevens wel en niet worden meegezonden door per formulier een ‘Patroon bericht’ in te stellen. Hiermee wordt het voor jezelf ook duidelijk om welke inhoud het gaat.

Introductie in het beheersysteem (2 uur)

Na oplevering komen we bij jou langs om je een uitgebreide introductie te geven in het WordPress beheersysteem (CMS). Hierin wordt geleerd hoe jij de website geheel naar eigen wens kunt aanpassen. De volgende onderdelen worden besproken: Tekstaanpassing (koppen H1, H2, H3 etc, tekstopmaak, uitlijning, kleuren en meer), nieuwe pagina’s aanmaken, wijzigen en of verwijderen, modules toevoegen of verwijderen, introductie van de teksteditor (tekst opmaak), het aanmaken van nieuwe knoppen en CTA’s (call to action’s). Het aanpassen van alternatieve data (meta descriptions, alt-teksten en omschrijvingen) het aanpassen van het thema, het toevoegen van media (afbeeldingen, video’s), het aanmaken van nieuwe gebruikers, het geven van rechten aan deze gebruikers, het maken van back-ups en nog veel meer.

WordPress beheersysteem (CMS)

Wij maken bewust gebruik van het bekende CMS ‘WordPress’. Dit beheersysteem heeft zich de laatste jaren goed doorontwikkeld en er zijn veel handige plugins en modules voor te krijgen. De mogelijkheden zijn eindeloos en door de gebruiksvriendelijkheid makkelijk te leren. Ook worden er geregeld nieuwe update’s voor gemaakt en is het makkelijk te beveiligen.

Website ontwerp aansluitend op huisstijl en bedrijfsimago

We zorgen dat het ontwerp van de website naadloos aansluit bij jouw bedrijfsvoering en branche. Denk hierbij aan het stijlen en ontwerpen van knoppen, kleuren, breakpoints, effecten, ontwerp, flow, afbeelingen, gebruiksvriendelijkheid, iconen, witruimtes, verdelers, schaduwen, animaties, attributen, transities en nog veel meer!

Zeer eenvoudig zelf inhoud bijvoegen en aanpassen

De technieken binnen onze websites biedt onze gebruikers de mogelijkheid zelf hun website geheel naar wens aan te passen. Zo is het mogelijk om zelf teksten, afbeeldingen en foto’s te plaatsen zonder onze hulp. We hebben een unieke WYSIWYG editor ontwikkeld (wat je ziet is wat je krijgt) die de mogelijkheid biedt witruimtes om teksten, afbeeldingen of modules heen te maken. Je kan zelf unieke stijlen ontwerpen voor knoppen en ‘Call to actions’ geheel zelf inrichten. Door het naadloze systeem, word elk onderdeel in je website ook meteen responsive, voor een perfecte weergave op mobiel, tablet en PC! Ons systeem beschikt over vele modules die direct in de website verwerkt kunnen worden. Al deze modules kunnen op eenvoudige wijze worden aangepast, zowel de inhoud, stijl en kleur!

Uitstekende weergave op alle schermen

Onze websites hebben een uitstekende weergave op PC, Tablet en Mobiel. De technieken binnen de website zorgen ervoor dat teksten en afbeeldingen automatisch worden geschaald en niet buiten hun kader kunnen treden. Zo blijft de website te allen tijde goed leesbaar en overzichtelijk uitzien.

Afbeelding, tekst en CTA modules met uitleg
Er zijn 3 modules binnen het basis website pakket die willekeurig op een nieuwe pagina kunnen worden ingeladen. Zo kun jezelf nieuwe teksten en afbeeldingen toevoegen of wijzigen. Na de oplevering geven we een uitgebreide uitleg over de modules en mogelijkheden ervan.
WYSIWYG editor voor website aanpassing

Alle teksten in de website kunnen worden aangepast met de door ons speciaal ontwikkelde ‘WYSIWYG’ tekst aanpasser (what you see is what you get) zoals het er letterlijk staat, wat je ziet is wat je krijgt. Geen gedoe meer met code (html of css)  Je kan het vergelijken met de interface van ‘Microsoft Word’. Hierin kun je kopteksten, titels en teksten de juiste opmaak geven zoals: H1, H2 of H3, vetgedrukt maken of cursief, links maken, uitlijnen, doorstrepen, lijsten maken, quotes, speciale karakters invoegen, emoticons, teksten laten inspringen, tabellen maken, kleuren geven en nog veel meer. Deze editor genereert de HTML en CSS code automatisch. Zodat je niets meer hoeft te doen. Kortom, de ideale oplossing om zelf je website te voorzien van updates in teksten,  afbeeldingen en videos.

Menu items (afbeelding of icoon met link naar pagina)

Het is handig om je diensten te presenteren met menu items. Dit zijn afbeeldingen met daaronder een titel die bezoekers doorsturen naar een specifieke pagina over dat onderwerp. Onze menu module is compleet naar eigen wens aan te passen. Zo kun jezelf na de oplevering teksten en afbeeldingen wijzigen, de interne link aanpassen of een video toevoegen. Ook kun jezelf de stijl aanpassen met een achtergrond kleur of de randen van een afbeelding rond maken.

Graag een website laten maken?

Heb je vragen of wil je een website laten maken? Bel ons gerust of stuur een e-mail met daarin jouw wensen naar:

info@waldmedia.nl
  06 37 198 796

We helpen je graag verder!

Wald Media

Adresgegevens

Ons volgen?

Wald Media
De Opslach 3 
9284 SJ Augustinusga

    06 37 198 796
  info@waldmedia.nl
   Waldmedia.nl

Volg ons via Facebook, Instagram of een van de andere kanalen.