Een greep uit onze werken

frysianagrar.nl

Frysian Agrar

Frysian Agrar is een verkoopplatform voor boerderijen, gespecialiseerd in melkveebedrijven van Duitse kommaf. De perfecte plek om uw vastgoed te kopen/verkopen, verkavelen of taxeren. Partner op het gebied van aan en verkoopbemiddeling, advies en beheer.

dehoopagriculture.nl

De Hoop Agriculture

De hoop Agriculture is een dienstverlenend bedrijf voor de akker- en/of tuinbouw. Breed inzetbaar als het gaat om: akkerbouw, Veehouderij, Groenteteelt, Bollenteelt, Grondverzet, en Cultuurtechniek. Door het gebruikt van moderne technieken, kan de Hoop uw klus vlot klaren.

trventilatie.nl

TR Ventilatie

TR-Ventialtie uit Drachten is een bedrijf gespecialeerd in het onderhouden van mechanische ventilatiesystemen, zoals WTW (warmte terugwin) Ook voor vernieuwing of optimalisering of een gedegen technish advies, kunt u bij hem terecht.

stefanfolders.nl

Stefan Folders

Stefan Folders Bouw en Timmerwerk is een allround bouwbedrijf gevestigd te Winsum, Groningen. Een uitstekende partner op het gebied van nieuwbouw, verbouw, utiliteitsbouw, renovatie, restauratie en onderhoud.

denzler.nl

Denzler

Arthur Denzler is een autorevisie bedrijf gericht op Triumph auto’s, bij hem kun je voor verschillende klussen terecht zoals: motorrevisie, differentieel revisie, onderhoud, lassen en plaatwerken, strak maken en spuiten, advies of hulp.

nordfett.nl

Nordfett

Nordfett is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het leegzuigen en reinigen van vetafscheiders, ook wel vetputten genoemd. De onderneming is gevestigd in Aduard, provincie Groningen. Hun werkgebied ligt tot over de Duitse grens.

baascomputers.nl

Baas Computers

Baas Computers in (harkema) Friesland is een dochterbedrijf van Wald Media, Het juiste adres voor het opschonen van uw laptop of computersysteem tot het maken van een website, drukwerk of visitekaartje.

revibouw.nl

Revi Bouw

Revibouw is een bekend begrip in de bouwwereld. Kees Rekker is een groot aannemer met vele specialisaties zoals nieuwbouw, verbouw, aanbouw en timmerwerk. Gevestigd in Drogeham.

broekenhuissurhuisterveen.nl

Broekenhuis

Broekenhuis is een jeans center in Surhuisterveen. Ze verkopen broeken, truien, shirts, overhemden, petten en meer. Ze leveren ook maatwerk kleding in grotere maten zoals XXL of XXXL

Onze aanpak

Voordat we bezig gaan met het bouwen van je website gaan we eerst je persoonlijke wensen, doelen en marketingstrategie in kaart brengen. Het kan zijn dat je graag meer wilt verdienen, meer inschrijvers op je nieuwsbrief wilt ontvangen of hoger in Google wilt komen.

Wanneer we alles samengevat hebben gaan we een plan maken. We zullen het ontwerp zo inrichten, dat de gewenste doelen ook daadwerkelijk behaald zullen worden.

In 8 stappen een succesvolle website

1. Inventarisatie en planning

2. Voorbeelontwerp maken

3. Ontwerp bespreken

4. Offerte opmaken

5. Goedkeuring

6. Bouwen van de website

7. Testen

8. Oplevering

Graag een website laten maken?

Heb je vragen of wil je een website laten maken? Bel ons gerust of stuur een e-mail met daarin jouw wensen naar:

info@waldmedia.nl
  06 37 198 796

We helpen je graag verder!

Wald Media

Adresgegevens

Ons volgen?

Wald Media
De Opslach 3 
9284 SJ Augustinusga

    06 37 198 796
  info@waldmedia.nl
   Waldmedia.nl

Volg ons via Facebook, Instagram of een van de andere kanalen.